Preloader

Loading

lllllllllllllllllllJune 29, 2024

Sales Representative

  • Full time
  • 6 months ago
  • Bidar

Job Information

Total no of applicants applied:

0

Job Description

AVYAN Consultancy Solutions
Bidar, Karnataka
Pai International Elections Showroom Role – Sales Executive Department – Laptop Sales Male Candidates Only Age -30 & Below Work Timings – 10:30-9:00Pm Incentives Will Be Given Accordingly.
More info about this Sales Representative Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AVYAN Consultancy Solutions will provide a salary in the range of 12000 INR to 14500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AVYAN Consultancy Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AVYAN Consultancy Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: PAI international – Bidar.
8. What are the timings of this job?
Ans. AVYAN Consultancy Solutions expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am – 9:00pm | Monday to Sunday
Job alerts

Receive emails for the latest jobs matching your search criteria

Uploading
Color SWITCHER