Preloader

Loading

lllllllllllllllllllJune 30, 2024

Branch In Charge

  • branch in charge
  • Full time
  • 5 months ago
  • Bidar

Job Information

  • icon
    Salary 10k to 15k /

Total no of applicants applied:

0

Job Description

Srikalyan Associates Bidar
Bidar, Karnataka
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Basic Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Email
More info about this Branch In Charge Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Srikalyan Associates Bidar will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Srikalyan Associates Bidar expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Srikalyan Associates Bidar expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email, Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opposite Rabiya Function hall Chidri Road Bidar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Srikalyan Associates Bidar expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am – 6:30pm | Monday to Saturday
Job alerts

Receive emails for the latest jobs matching your search criteria

Uploading
Color SWITCHER